Om Corona / Genåbning

Genåbning

9. april 2020
 
Kære forældre i Lilleborg - den private børnehave

Regeringen har som I jo er bekendt med, besluttet at begynde at genåbne vuggestuer og børnehaver fra onsdag den 15. april.

De nationale myndigheder har netop udarbejdet vejledninger for en GRADVIS og KONTROLLERET genåbning af dagtilbuddene.

Som det har været tilfældet for alle tiltag i forbindelse med Coronavirussen, vil genåbning af dagtilbud skulle ske i tæt samarbejde med kommunen og sundhedsmyndighederne, da det er dem der udarbejder de nærmere regler, vejledninger mv for genåbningen.

Personale og bestyrelse vil hurtigst muligt sætte sig ind i vejledningen og undersøge om, hvordan og ikke mindst hvornår vi kan efterleve retningslinjerne.

Når dette er på plads kan vi så småt begynde at åbne børnehaven op igen. Vi kan ikke love at dette allerede er på plads den. 15. april. Men vi vil gøre alt hvad der står i vor magt for at løfte opgaven hurtigst muligt.

Men et er sikkert og det er at genåbningen kun kan blive KONTROLLERET hvis den bliver GRADVIS.
For at kunne lægge den bedst mulige plan for efterlevelse af myndighedernes retningslinjer vil i blive kontaktet af os telefonisk en af påskedagene.

Læs gerne vejledningen, så i kan se hvilken øvelse vi skal i gang med, Tak.
 
Vejledning for gradvis, kontrolleret genåbning af dagtilbud (pdf)

Dette med en forventning om at i forældre vil bakke os op og udvise tålmodighed samt indgå i et tæt samarbejde med os som bygger på sund fornuft og tålmodighed omkring genåbningen. Det er en meget indviklet øvelse vi skal i gang med og vi må alle gøre vort bedste!

Så snart vi ved mere, vil vi informere jer!

Vær opmærksom på, at der stadig vil være ”nødpasning” indtil vores børnehave åbner.

Vi glæder os meget til at se jeres børn igen og byde velkommen til en mere normal hverdag om end det bliver en meget anderledes hverdag.

Rigtig god påske.

De bedste påskehilsner
Personale og Bestyrelse
Lilleborg - den private børnehave | Stationsvej 7, 4560 Vig  | Tlf.: 5931 5571 | lilleborg@privat.dk