Om Corona / Genåbning - Fase 3

Genåbning - Fase 3

Nyhedsbrev 10. juni 2020

Kære forældre.
 
Nu er vi jo i fuld gang med fase 3 af genåbningen af børnehaven 😊

Der er åbnet op for lempelser men der vil fortsat være nødbestemmelser gældende frem til 1. august 2020.

I praksis vil det betyde at vi fortsat er stue-opdelt med faste voksne tilknyttet stuerne. Dog vil vi i ydertimerne være sammen. Kl. 6-7.30 er vi samlet på Papegøjestuen til morgenmad. Kl. 7.30 går vi på stuerne og kl. 8.30 åbnes legepladsen op. Kl. 15.30-17 er vi igen samlet på tværs af huset og udendørs såfremt dette ikke kan lade sig gøre af vejrmæssige grunde.
 
Vi fortsætter med ekstra bemanding på rengørings- og hygiejnedelen. Og legetøjet såvel inde som ude vil blive gjort rent en gang om dagen og ikke som tidligere 2 gange om dagen. Det er fortsat sådan at børn der udviser sygdomstegn skal blive hjemme eller sendes hjem fra børnehave.
Legepladsen åbnes op, så vi kun har en fælles legeplads og ikke som nu 2 små legepladser.
 
Forældre vil fortsat ikke have adgang til børnehaven bortset fra nye forældre der skal indkøre deres børn i børnehaven, men kun med en forælder ad gangen.
Vi tager fortsat ikke hjem til fødselsdage, men fejre fødselsdagsbarnet efter aftaler med forældrene i børnehaven.
 
Vi starter tidligst op med svømning fra september måned.
 
Vi samler store- gruppen igen et par dage om ugen op til sommerferien (uge 25 + 26), hvor vi så vidt muligt vil tage på ture ud af huset og lave skolerelaterede aktiviteter. De store børn har løbende ”sidste dag” i børnehaven grundet ferier, hvorfor vi vil tage afsked med dem på stuerne løbende frem til 1.8. Børnene vil på deres sidste dag blive fejret på stuen og få deres ”gave” (børnehave mappe) og gerne dele lidt lækkert ud til deres venner på stuen.
 
Sommerferien står jo for døren og i den forbindelse skal I være opmærksom på at såfremt i vælger at rejse udenlands (bortset fra Tyskland, Norge og Island) modtager vi ikke jeres børn, før de har været i hjemme-karantæne i 14 dage, da dette kan udgøre en stor smitterisiko for de andre børn og personalet i børnehaven.

Vi ønsker jer alle en rigtig god og Corona fri sommer 😊

Hilsen Bestyrelsen og personalet.
Lilleborg - den private børnehave | Stationsvej 7, 4560 Vig  | Tlf.: 5931 5571 | lilleborg@privat.dk